Kaj, če je staranje telesa preprosto fiksna točka – zanimiv pogled, ki ga je mogoče spremeniti? Ali se zavedaš, da tvoje telo izgleda tako kot sodbe, ki jih projiciraš nanj? Ko svoje telo obožuješ ali ga sodiš, ga ustvarjaš točno tako, vključno z vsemi svojimi omejitvami.
Kaj pa, če bi vprašal svoje telo: Telo, kako bi v resnici želel izgledati? Telo, bi se rad staral? Ko začneš spreminjati svoj odnos do telesa, takrat začneš spreminjate tudi svoj odnos do vseh stvari, ki se nahajajo v tvojem življenju – na vseh področjih.
V septembru 2012 sem hudo zbolel, diagnoza=TETRAPEREZA. Operacija vratu je bila nujno potrebna, oktobra 2012 sem bil operiran. Po operaciji sem hodil zelo težko, vsak neraven teren mi je povzročal težave, najbolj pa hoja po stopnicah navzdol. Težave sem imel tudi z oblačenjem. Signal leve noge je zamujal tudi do pol minute. Aprila 2013 sem bil prvič pri Magdaleni na individualni terapiji, drugič sem bil julija 2013 in od takrat se mi zdravje nenehno izboljšuje. Na skupinskih srečanjih z Magdaleno sem bil prvič decembra, po srečanju so težave z oblačenjem izginile. Po februarskem skupinskem srečanju lahko po novem tečem. Ko Magdalena dela, čutim neverjetno blaženost in pomirjenost, toploto in mravljince, ki se sprehajajo po celem telesu. Hvala ti še enkrat.
Matjaž
Za tečaj Thetahealing sem se odločila, ker sem prišla že pred časom do spoznanja, da moram nujno na sebi zelo veliko spremeniti in postoriti. Na vse to, me je opozorilo moje zdravstveno stanje, ki se je v trenutku sesulo, kot hišica iz kart. Okolica je kar naenkrat postala kreator mojega življenja, kar pa nisem več hotela! Želim živeti zdravo, polno brezpogojne ljubezni, v harmoniji in s človekom, ki ga brezpogojno ljubim. Zraven spadajo tudi moji trije čudoviti otroci in moji trije prekrasni sončki-vnuki. Iskrena hvala tebi Magdalena, zlati Aleški in vsem ostalim udeležencem. OD SRCA HVALA ZA PREČUDOVITO IZKUŠNJO IN MOŽNOSTJO-DA SEM DOBILA TO ČUDOVITO PRILOŽNOST, KI MI BO VELIKA POPOTNICA V NADALJNEM ŽIVLJENJU.
Mojca