Vprašanje varstva podatkov obravnavam resno in želim zagotoviti, da je vaša zasebnost pri uporabi naših strani vedno zaščitena. V naslednji politiki zasebnosti bom razložila, kako se obdelujejo vaši podatki.

DOSTOPNI PODATKI BREZ OSEBNIH PODATKOV

Za izboljšanje ponudbe moje spletne strani zbiram in hranim nekatere dostopne podatke brez osebnih podatkov. Ko zahtevate datoteko z mojega spletnega mesta, so podatki o dostopu zbrani in shranjeni kot privzeti.

Ti podatki vključujejo:

  • stran, s katere je bila zahtevana datoteka,
  • ime datoteke,
  • datum in uro zahteve,
  • čas, porabljen na strani,
  • količina prenesenih podatkov,
  • status dostopa (to je, če je bila datoteka prenesena ali ni bila najdena itn.),
  • naslov IP računalnika, ki ga je zahteval,
  • opis vrste in različice uporabljenega spletnega brskalnika,
  • nameščeni operacijski sistem in nastavljeno ločljivost.

Ti podatki se analizirajo za notranje statistične namene in za tehnično upravljanje spletne strani; se v celoti ali delno ne prenesejo na tretje osebe. Ti anonimni podatki so shranjeni ločeno od osebnih podatkov in v nobenem primeru niso povezani z vašimi osebnimi podatki, kar pomeni, da nobena povezava s posamezno osebo ni mogoča.

PRAVILA ZASEBNOSTI

Ta pravila o zasebnosti določajo, kako Magdalena Jankovec s.p., Dobovlje 6, 1230 Domžale (v nadaljevanju: Magdalena Jankovec) pridobiva, hrani in uporablja vaše osebne podatke. Datum uveljavitve teh pravil o zasebnosti je 29. 8. 2018.

Varovanje osebnih podatkov

K varovanju vaših osebnih podatkov me veže zakonodaja – Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)

Uporabnik s prijavo na e-novice dovoljuje Magdaleni Jankovec zbiranje in uporabo e-naslova.

Mojo stran lahko uporabljate le kot gost. Z vašim soglasjem ob obisku moje spletne strani podatke zberemo preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave, s katero dostopate na mojo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Magdalena Jankovec lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook,…Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.  

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: se naročite na e-novice, pregledujete moje vsebine, ko mi posredujete različna vprašanja na moj e-mail naslov magdalenadobovlje@gmail.com, z mano komunicirate preko družbenih omrežij.

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično. Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije mi posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Vprašanja, ki mi jih posredujete preko e-naslova bom uporabila izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

V kolikor boste z mano komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja, bom vaše podatke lahko uporabila tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujem marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Poleg mene lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujem pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov: pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujem Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem. Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Vaše osebne podatke bom hranila in obdelovala v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe. Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranim do preklica.

V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranim v skladu z zakonsko zapovedjo.

Piškotki

na tej strani vas v celoti seznanjam s tem, kako uporabljam vaše osebne podatke. Vedno sem vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka.. v določenih primerih lahko uveljavite tudi pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. V kolikor ste naročeni na prejemanje e-novic, se lahko odjavite s klikom na “odjava” ali z odgovorom “odjava” v vsakem prejetem e-sporočilu. V določenih primerih lahko zahtevate začasno ali trajno prepoved nadaljnje obdelave vaših osebnih podatkov v celoti ali delno, na vašo zahtevo vam bom vaše osebne podatke posredovala zbrane v elektronski obliki. Obravnavala bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov. Vse ostale pravice lahko uveljavite tako, da me o vaši zahtevi obvestite s priporočenim pismom na naslov: Magdalena Jankovec s.p., Dobovlje 6, 1230 Domžale, s pripisom GDPR, pri čemer je tema lahko ena izmed zagotovljenih pravic: dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave podatkov, blokiranje obdelave podatkov, izbris osebnih podatkov, ugovor na obdelavo podatkov, prenos podatkov.

Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Osnovni podatki o podjetju

Naziv: Magdalena Jankovec s.p. 
Naslov: Dobovlje 6, 1230 Domžale
Spletna stran: https://www.magdalena.si 
E-pošta: magdalenadobovlje@gmail.com
Telefon: 041/626 720 
Transakcijski račun: IBAN SI56 0201 1009 2107 528 (NLB banka)

Nisem davčni zavezanec.