Človek se lahko razbremeni v trenutku, ko je slišan, viden, spoštovan in sprejet z vsem kar je, brez sodb, z ljubeznijo. Ker se zavedam, kako pomembna je čuteča prisotnost, sem na voljo za osebni pogovor. Pogledali bomo kje imate izzive, kako se kažejo, raziskovali vaše psihosomatske težave, odpravljali stresne situacije, konflikte v odnosih (partnerski, starši, otroci,…) Pokukali bomo v vaš intimen svet, seveda kolikor (si) boste dopustili in verjamem, da bomo skupaj spremenili situacijo, v kateri se ne počutite dobro. Nikoli ni prepozno za nov začetek – sprememba se začne v tebi!

V sodobnem svetu je mogoče energijsko zdravljenje izvajati tudi na daljavo. Terapevti lahko usmerimo pozitivno energijo v klientovo energetsko polje, ne glede na fizično razdaljo.

Energijsko zdravljenje travm in ostalih blokad je neinvaziven holističen pristop, ki obravnava posameznika na vseh ravneh njegovega bitja. S sledenjem naravnim tokovom energije in s poudarkom na pozitivnih spremembah, ta pristop ponuja upanje in obnovo tistim, ki iščejo zdravljenje po travmatičnih dogodkih.

Svetovanje lahko opraviva preko skypa, zoom klica ali telefona, če ti je vožnja odveč in živiš daleč stran. Plačilo za svetovanje preko skypa ali telefona se izvede z nakazilom na TRR račun (SI56 0201 1009 2107 528).

Osebno svetovanje traja do 2 uri. Cena je 150€.

 

Kontaktiraj me:

Magdalena Jankovec s.p.
Dobovlje 6
1230 Domžale

Telefon: 041 626 720
Email: magdalenadobovlje@gmail.com

Facebook: Magdalena Jankovec – poslovno in osebno svetovanje

Skype: magdalenadobovlje

Delovni čas: obisk po dogovoru

TRR IBAN: SI56 0201 1009 2107 528
Račun je odprt pri NLB banki. Nisem davčni zavezanec.

Prijavni obrazec