Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eden od najbolj priljubljenih med vsemi telesnimi procesi Access Consciousness. Gre za zelo preprost in nežen način polaganja rok, s katerim telesu omogočimo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljalo skozi življenje.

MTVSS se uporablja za krepitev in stimulacijo imunskega sistema; kot celovit telesni proces za izničenje programov, ki omejujejo nas in naše telo; kot način za pospešitev učinka fizične vadbe ali da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo.

Uporabljamo ga tudi na posameznih organih za lajšanje zdravstvenih težav in izboljšanje delovanja metabolizma, dihalnega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja … 

 

Veliko praktikov uporablja MTVSS za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe … 

Kdo lahko opravlja MTVSS?

Za učinkovito izvajanje MTVSS ni potrebna izobrazba, niti izkušnje. Popolni začetniki se v 4-urni delavnici naučijo, kako izvajati tretma in to delajo velikokrat bolj učinkovito kot dolgoletni energijski terapevti. Otroci in čisti začetniki nas pogosto presenetijo z neverjetnimi rezultati.

Med delavnico boš enkrat prejel in enkrat izvajal MTVSS tretma. Po končani delavnici dobiš potrdilo, da si certificirani praktik in lahko samostojno izvajaš terapijo na drugih ljudeh.

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev.
Vabljeni na čarobnost ustvarjanja.

Delavnico vodim: Magdalena Jankovec, Access Consciousness Bars facilitator, Body process facilitator & Facelift facilitator.

Osnovne informacije

Kraj: Dobovlje 6, 1230 Domžale
Datum: 29. februar 2020
Čas: 9h – 15h

Cena delavnice: 120€

V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)
Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 60€

Za prijavo ali dodatni info:
Tel: 041 626 720
Mail: magdalenadobovlje@gmail.com

Kontaktiraj me

Magdalena Jankovec s.p.
Dobovlje 6
1230 Domžale

Telefon: 041 626 720
Email: magdalenadobovlje@gmail.com

Delovni čas: obisk po dogovoru

TRR IBAN: SI56 0201 1009 2107 528
Račun je odprt pri NLB banki. Nisem davčni zavezanec.

Prijavni obrazec