• Tisti, ki Magdalene še niste spoznali, ne veste, kaj zamujate. O ne, nič ne pretiravam. Iz delavnice v delavnico se čudim, kakšne spremembe se dogajajo ljudem, ki obiskujejo njene tretmaje. Dajte si priložnost spoznati jo.

  Bojana
 • V maju 2018 sem se pri Magdaleni udeležila Access Bars delavnice, kjer sem se spoznala z Access Consciousness, ki ti s pomočjo orodij in procesov pokaže, da prepoznaš sebe kot neskončno bitje z več zavedanja in brez obsojanja. Kasneje sem opravila še nekaj delavnic telesnih procesov in ENERGETSKI FACELIFT. Težko na kratko opišem fantastično spremembo že v par mesecih. Čudovito počutje, umirjenost, sproščenost, spreminja se telo, ker ga več ne obsojam. V partnerskem odnosu je več dopuščanja in razumevanja. Lepota in čarobnost Accessa je v tem, da sem s pomočjo preprostih orodij počistila stvari in strahove, ki se jih nisem niti zavedala. So me pa držali ujeto na mestu v brezizhodni situaciji. Da se je to počistilo nisem šla skozi trpljenje in podoživljanje. Vse se je zgodilo lahkotno. Magdalena kot facilitatorka Accessa je prepolna znanja. Z odprtim srcem ti pristopi, prisluhne, pomaga in pouči. Sprejme te takšnega kot si, brez vprašanj, brez sodb. En velik, velik hvala. Srečna sem in hvaležna, da sem te spoznala. Veselim se ponovnega srečanja s tabo in novih znanj. Resnično je možno živeti lahkotno, radostno in veličastno. Kako je lahko še boljše kot to?

  Danica
 • Težko opišem Magdaleno in njene delavnice Access Consciousness. Potrebno je preprosto doživeti in začutiti njeno edinstveno energijo, toplino in žar, s katerim ti podaja znanje, izkušnje in preprosta Accessova orodja, ki ustvarijo novo resničnost. Z njeno pomočjo in tečaji Access Bars, MTVSS, En. Facelift,...pod njenim mentorstvom, sem se naučila kreirati drugačne izbire in spreminjati svoje življenje in telo, kot si niti nisem mislila, da je mogoče. Izginili so strahovi, občutki manjvrednosti in utesnjenosti, jeza in nezadovoljstvo. Ko se sedaj spomnim, kakšna prestrašena, zafrustrirana in samo pomilujoča kreatura sem bila, lahko rečem le: " Magdalena, hvala ti, ti moja norčava dobra vila".

  Klavdija
 • Meggy ti si moj vodnik, sonce na poti novih spoznanj, svetlobe, na poti sprememb mojega življenja. Hvala ti iz srca, rada te imam, sem zelo vesela, da sem te spoznala. Hvala kreatorju.

  Andreja
 • Neverjetno, kako se pri Magdaleninih skupinskih srečanjih zberejo osebe z različnimi energijami, katere potem sestavijo pisan harmonijski energijski kolaž. Izrazi vseh čustev in potem urejanje vse vzorcev je Magdalenino čudežno delo, ki ga s kreatorjem ustvarjata na skupinskih terapijah. Nima smisla o tem veliko pisati, to je treba doživeti. Zelo priporočam. Hvala Magdalena!

  Srečko
 • Za tečaj Thetahealing sem se odločila, ker sem prišla že pred časom do spoznanja, da moram nujno na sebi zelo veliko spremeniti in postoriti. Na vse to, me je opozorilo moje zdravstveno stanje, ki se je v trenutku sesulo, kot hišica iz kart. Okolica je kar naenkrat postala kreator mojega življenja, kar pa nisem več hotela! Želim živeti zdravo, polno brezpogojne ljubezni, v harmoniji in s človekom, ki ga brezpogojno ljubim. Zraven spadajo tudi moji trije čudoviti otroci in moji trije prekrasni sončki-vnuki. Iskrena hvala tebi Magdalena, zlati Aleški in vsem ostalim udeležencem. OD SRCA HVALA ZA PREČUDOVITO IZKUŠNJO IN MOŽNOSTJO-DA SEM DOBILA TO ČUDOVITO PRILOŽNOST, KI MI BO VELIKA POPOTNICA V NADALJNEM ŽIVLJENJU.

  Mojca
 • Udeležba pri začetnem tečaju pri Magdaleni mi je odprlo vrata v nove dimenzije energij in njihovo uporabo zase in za soljudi. Moč lastne energije, energije zemlje in vesoljne energije so moči, ki bodo preko kreatorja s pomočjo Magdalena sedaj del vsakdana. Seveda je mnogo tudi pripomoglo okolje v katerem živi Magdalena, saj je njena domačija v Dobovljah nad Ihanom prava energijska oaza.

  Srečko
 • Najlepša hvala Magdaleni za čudovit vikend, ki sem ga preživel na njenem ranču. Dala mi je še več, kot sem pričakoval-moj pogled na življenje se je obrnil za 180 stopinj. Najlepša hvala še enkrat!!!

  Igor
 • K Magdaleni hodim na srečanja od leta 2013. Odkar hodim na srečanja je moje življenje bolj lahkotno in radostno. Na praktičnih primerih nam pokaže kako je lahko življenje lažje. Pri njej sem bil že 10krat na individualnem svetovanju, vsak dan sem bolj v zavedanju. Draga Magdalena hvala ti, ker si me vrnila v življenje.

  M.B.
 • Zaradi Magdaleninih srečanj sem se začela bolj zavedati same sebe, sem v vprašanju, življenje mi teče bolj radostno, sem bolj sproščena in umirjena, imam več energije, postala sem hvaležna, čutim v sebi hvaležnost in se vsaki dan zahvaljujem za vse kar imam in kar mi življenje prinaša. Naučila sem se odpuščanja, ljudem in sebi, zato mi življenje tudi lepo teče in se z ljudmi bolje razumem. Z veseljem prihajam na srečanja in se jih že v naprej veselim, tam sem spoznala tudi veliko zelo prijetnih ljudi.

  Andreja
 • Obisk v skupini mi pomeni vsakokratno umiritev. Z obiski skupine sem se začela zavedati sama sebe. Priučila sem se svoje tehnike, s katero se lahko umirim. Delno sem se že nehala obremenjevati s stvarmi, ki niso v določenem trenutku pomembna oziroma na sploh pomembna v življenju. Naj povem, da sem na prvo srečanje prišla s strahom, sedaj pa sem zadovoljna, da sem prišla.

  Karmen
 • Srečanja so čas zame. So povezava z menoj. Učim se zavedanja in spoznavam, da je vse mogoče, da je vse prav in da sem za vse odgovorna jaz sama. Učim se spoznavati občutke telesa in počasi prepoznavam lahkotnost. Vse manj se ukvarjam z drugimi, vse manj sodim in več dopuščam. Učim se, da nepomembne stvari, sodbe, obsodbe, poglede in izrečene stvari kar spolzijo mimo mene. Hvala Magdalena! <3

  Vanja
 • Srečanja z ga. Magdaleno mi ogromno pomenijo. Iz njenih srečanj sem se popolnoma spremenila, spremenilo se je tudi moje življenje. Našla sem sebe, začela sem živeti moje življenje. Znam se spraševati, ne pričakujem nobenega odgovora, sem v zavedanju. Novo obzorje se mi odpira, ne sodim več stvari kot sem jih, sem postala pogumna, nič več me ne prizadene, znam prisluhniti sebi, zavedam se, da sem najpomembnejša jaz, potem pa ostali.

  Marija
 • Srečanja pri ga. Magdaleni lahko opišem kot izobraževanje, sprostitev, pridobivanja znanja, zavedanje sebe, druženje in ogromni doprinos meni in mojemu življenju. Pri sebi opažam spremembe: stvari, ki so me motile (množice ljudi in dvigala) me ne motijo več. Ljudje imajo pozitiven odziv na mojo prisotnost. Občutek miru in radosti. Znam odpuščati in kontrolirati jezo. Znam postaviti meje in znam reči ne, brez občutka krivde. Prejela sem ogromno znanja. Imam boljši odnos do sebe. Sem zelo ponosna nase, ker sem se odločila za to pot pri moji starosti (22 let). Kako je lahko še boljše kot to? Magdalena, hvala vam!

  Anja
 • Magdalenina srečanja mi veliko pomenijo. Njeni napotki so mi veliko doprinesli v odnosu do drugih ljudi, zlasti v tem, da moraš drugim odpuščati, da ti bo lažje pri srcu. Poleg tega nisem več eksplozivna za vsako stvar in najprej premislim, nato šele dam odgovor. Naučila sem se biti v zavedanju in da se mi je odprl drug pogled na svet. Tudi v raznih stvareh sem bolj pogumna kot sem bila prej. Poleg tega mi je v delavnici glede denarja, pokazala različne poglede na denar. Vesela sem, da sem lahko priključila tej skupini in sem veliko bolj srečna v svojem življenju.

  Marjeta
 • Ob snidenju z Magdaleno in skupino zame posije sonce. Ta dan komaj čakam. Ob skupinskih srečanjih sem se veliko naučila, da si lahko pomagam sama, ob zdravstvenih težavah, kadar sem psihično utrujena. Življenje se mi je obrnilo na bolje. Lahko prepoznam zakaj se mi v življenju dogajajo negativne in tudi pozitivne stvari. Kakšen doprinos je to zame? Kaj je lahko še boljše kot to? Magdalena, hvala ti iz srca!

  Nada
 • Zaradi skupinskih srečanj postajam bolj neresna, nič več tako pošlihtana. Sem v vprašanju, ne sekiram se več toliko za druge, naučila sem se preklinjanja in s srečanj odhajam bolj lahkotno. Hvala za pogum in briljantnost.

  Renata
 • Druženja z Magdaleno in s skupino mi pomenijo veliko, ker sem lahko s podobno mislečimi in čutečimi, ker se z lahkoto povežemo samo s sabo in med sabo, kar v zunanjem svetu močno pogrešam. Nas znova in znova opominja, da smo lahko ponosni nase za svoj napredek na vseh nivojih. Zaradi srečanj sem bolj samozavestna, zavedam se sebe in drugih, imam zanimiv pogled na to. Vsak dan uporabljam orodja, ki smo jih od Magdalene prejeli. Opažam tudi, da sem vsak dan bolj lakotna in umirjena.

  Meta
 • Magdalenina srečanja so mi pomemben vodnik na moji poti k zavedanju. Kot da se prebujam v svojem življenju, dajem si pomen, naročam si stvari, ki mi pripadajo. Vsak dan sem v vprašanju, zjutraj in zvečer si govorim mantro x10, učim se srčnosti, biti v zavedanju, bistveno manj reagiram z jezo, svoje drage sprejemam in dopuščam drugačnost, sem v odpuščanju in vse je samo zanimiv pogled, postajam pogumna in se otresam strahov. Učim se biti brez sodb, zadovoljena sem s svojim odnos do sebe, učim se biti brez pričakovanj, odkrivam zakaj sem zbolevala in se umikala v bolečino, učim se čistiti odnose s sabo in z vsemi drugimi, učim se čutiti samo sebe in delovati iz sebe ven. Učim se lahkotnosti bivanja s partnerjem. Pričela sem čistiti svoj dom!

  Brigita
 • Srečanja z Magdaleno mi veliko pomenijo. Rada pridem tudi zaradi prijetne družbe, prijetnih in enako mislečih ljudi. Ta srečanja so mi kar veliko pripomogla v življenju, predvsem sem pridobila na samozavesti, na optimizmu, na volji, upanju. Postala sem bolj sproščena, radostna pa tudi bolj pogumna. Znam odpuščati sebi in drugim, tega sem se takoj naučila. Zavedam se, da obstaja veliko več kot le naše fizično telo. S to mislijo, s tem spoznanjem mi je veliko lažje živeti. Ozavestila sem pomen stavka, da je življenje lahkotno, radostno in veličastno.

  Janja

Postavi se spet v svojo moč! Zmoreš!

To je tvoja priložnost, da izbereš sebe!