Vabim te na edinstveno popotovanje do notranje harmonije in celostnega blagostanja!

Bodi del nečesa posebnega! 

Si pripravljen/a na izjemno izkušnjo, ki bo spremenila tvoje življenje? PODARJAM ti Energijski tretma na daljavo” – dogodek, ki ti bo odprl vrata do popolne harmonije telesa, uma in duha!

Zakaj bi se pridružil/a?

➡️ Sem izkušena terapevtka z več kot 40 letnimi izkušnjami. Nekateri poznate moje delo že vrsto let, ali zaradi dela preko televizije, srečanj, delavnic ipd. Na tem srečanju bom sodelovala in usmerjala univerzalno energijo, ki bo preplavila tvoje telo z revitalizirajočo močjo.

➡️ S pomočjo univerzalne inteligence bomo uravnotežili tvojo energijo, odpravili blokade in spodbudili pretok vitalne energije skozi tvoje telo.

➡️ Začuti neizmerno sprostitev, umiritev uma in povečano zavedanje, kar ti bo omogočilo, da boš bolj povezan/a s svojo notranjo močjo.

Kako poteka Energijski tretma na daljavo?

Tretma poteka prek oddaljenega prenosa energije. Udeleženci se udobno namestijo doma, medtem ko usmerjam energijo z namenom obnavljanja notranjega ravnovesja, olajšanja tegob, odpiranja srca ipd. Dogodek je zasnovan tako, da ti omogoča sprostitev in doživetje celostne preobrazbe.

Ali je dogodek primeren za vse starostne skupine?

Da, Energijski tretma na daljavo je primeren za vse starostne skupine. Tehnike, uporabljene med dogodkom, so prilagojene za doseganje harmonije in blagostanja, ne glede na starost ali stopnjo izkušenj z energijskimi tretmaji.

Ne zamudi priložnosti za pozitivno spremembo! Prijavi se zdaj in doživi nepozabno popotovanje do celostnega blagostanja.

📅 Četrtek, 7. 3. 2024

🕒 Kdaj: ob 20.00

📍 Kje? Splet, preko ZOOMA.

 Aplikacijo ZOOM si lahko brezplačno naložiš na svoj telefon ali računalnik https://zoom.us

Prijavi se zdaj, zagotovi si svoje mesto! Za dodatne informacije in rezervacije me kontaktiraj na magdalenadobovlje@gmail.com.

Cena: BREZPLAČNO!

Ne dovoli, da te vsakdanje težave ovirajo. Energijski tretma na daljavo je priložnost za obnovitev svoje energije in dvig tvojega življenja na višjo raven.

Doživi moč energijskega tretmaja na daljavo – tvoja notranja preobrazba se začne zdaj!