Si predstavljaš, da bi v polnosti začel-a izkoriščati svoje potenciale in vse v življenju ustvarjal-a z lahkotnostjo: tvoje odnose, službo, denar, telo?
Vse se začne z zavedanjem, da vse kar se dogaja okoli nas, ustvarjamo čisto sami.
Težko opišem Magdaleno in njene delavnice Access Consciousness. Potrebno je preprosto začutiti njeno edinstveno energijo, toplino in žar, s katerim ti podaja znanje, izkušnje in preprosta Accessova orodja, ki ustvarijo novo resničnost. Z njeno pomočjo in tečaji Access Bars, MTVSS, En. Facelift,...pod njenim mentorstvom, sem se naučila kreirati drugačne izbire in spreminjati svoje življenje in telo, kot si niti nisem mislila, da je mogoče. Izginili so strahovi, občutki manjvrednosti in utesnjenosti, jeza in nezadovoljstvo. Ko se sedaj spomnim, kakšna prestrašena, zafrustrirana in samo pomilujoča kreatura sem bila, lahko rečem le: " Magdalena, hvala ti, ti moja norčava dobra vila".
Klavdija
V maju 2018 sem se pri Magdaleni udeležila Access Bars delavnice, kjer sem se spoznala z Access Consciousness, ki ti s pomočjo orodij in procesov pokaže, da prepoznaš sebe kot neskončno bitje z več zavedanja in brez obsojanja. Kasneje sem opravila še nekaj delavnic telesnih procesov in ENERGETSKI FACELIFT. Težko na kratko opišem fantastično spremembo že v par mesecih. Čudovito počutje, umirjenost, sproščenost, spreminja se telo, ker ga več ne obsojam. V partnerskem odnosu je več dopuščanja in razumevanja. Lepota in čarobnost Accessa je v tem, da sem s pomočjo preprostih orodij počistila stvari in strahove, ki se jih nisem niti zavedala.
Danica