Velikokrat se zgodi, da po opravljeni BARS delavnici ali po delavnici telesnega procesa, znanje in orodja, ki smo jih pridobili, ne uporabljamo tako pogosto, kot bi jih lahko. Zato vam ponujam Access Consciousness IZMENJAVE barsov ali drugih telesnih procesov, kjer boste spet osvežili svoje znanje in pocrkljali vaša telesa na masažnih mizah.

Access telesni procesi so zasnovani tako, da odprejo dialog z vašim telesom in vam omogočajo, da uživate v vašem telesu, namesto da bi se z njim bojevali in bili proti njemu, ga zlorabljali. Ko spremenite vaš odnos do vašega telesa, takrat spremenite tudi odnos do vseh stvari, ki se dogajajo v vašem življenju.

Kaj pravi vaše telo? Si želi barse, MTVSS ali kakšen drugi telesni proces? Na izmenjavah imajo nekateri opravljene vse telesne procese. Lahko se pogovorijo z vašim telesom kateri telesni proces bi želelo telo prejeti.

Vabljeni ste vsi, ki imate opravljeno delavnico Access bars ali katerikoli drugi Accessov telesni proces (MTVSS, facelift, korekcijo vida, celični spomin, DM & MD…). Če Access BARS delavnice ali delavnice ostalih telesnih procesov še nimate opravljene in bi želeli preizkusiti tretma potem se oglasite na zgoraj navedene kontakte, da se zmenimo za termin.

Izmenjave vodim: Magdalena Jankovec, Bars, Body process in Facelift Facilitator

Cena: 20 €

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave.

Access telesni procesi

*Access BARS

*Korekcija vida – pomaga očem k boljšemu vidu.

*Facelift – pomlajuje celice na obrazu in vratu – za bolj mladosten videz,..

*MTVSS – proces se izvaja na celotnem telesu, pomaga pri imunskem sistemu, prebavi,…

*Trizložni sekvenčni sistemi – iz telesa odpravlja čustveno travmo in z drogo izzvanih scenarijev,..

*Celični spomin – proces, ki izniči posledice fizičnih travm na telesu, brazgotin na telesu, pri opeklinah, zlomih,…

*Demolekularna manifestacija & molekularna demanifestacija – proces se uporablja izničevanje tumorjev, cist, peg, plešavosti, znamenj, artritisa, celulita, raka, ledvičnih kamnov in podobno.

*Pozijcijski HEPAD-i (Hendikepiranje, Entropija, Paraliza, Atrofija, Destrukcija) – so tisto kar ustvarjate z vsakim fiksnim pogledom, ki ga zavzemate. Pozicijski HEPAD-i predstavljajo veliko večino tistega, kar v telesu ustvarja bolečino.

Kontaktiraj me

Magdalena Jankovec s.p.
Dobovlje 6
1230 Domžale

Telefon: 041 626 720
Email: magdalenadobovlje@gmail.com

Delovni čas: obisk po dogovoru

TRR IBAN: SI56 0201 1009 2107 528
Račun je odprt pri NLB banki. Nisem davčni zavezanec.

Prijavni obrazec