Ali si lahko predstavljaš, kaj bi lahko naredil in ustvaril v življenju, če bi se osvobodil svojih omejitev? Kaj, če si edina oseba, ki te zaustavlja in omejuje v življenju, ti sam?

In kaj, če to lahko z lahkoto spremeniš?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki ti daje možnost, da spremeniš vse, kar ne deluje v tvojem življenju.

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo … Z Access Bars® pobrišeš vse nekoristne datoteke, ki se nahajajo v tvojem umu in ti omejujejo, da bi v življenju videl več možnosti in imel več izbir.

Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se  ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti.

Kakšno korist imaš od tega?

Aktivacija Barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo Barsov pričakuješ spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija Barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v tvojem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemaš bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponoviš, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena …

Bars terapija je popolnoma lahka in varna. Traja približno 60 minut. Lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, skratka vsakdo.

Najslabše, kar se ti lahko zgodi po tretmaju Access Bars® je, da se boš počutil kot po dobri masaži, najboljše pa, da se ti bo začelo spreminjati življenje tja, kamor si si vedno želel. Kako je lahko še boljše kot to?

Ljudje delujejo po sistemu fiksnih prepričanj, ki so jih prevzeli od okolja, lahko tudi samo energetsko. Lahko so to prepričanja prenesena iz tisočletij generacij pred nami, ki se jih enostavno ne moreš zavedati. Lahko, da so ravno ta prepričanja in naboji, ki si jim dal določenim stvarem v življenjih tista, ki ti preprečujejo uspešno uresničitev želenega. Access Bars® tretma ti omogoča, da ti tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno se pri barsih ta naboj sam sprošča, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedaš. Gre za nežen, negovalen proces v katerem boš užival. Po tretmaju se boš počutil lahkotno in sproščeno. Kdaj si se zadnjič tako počutil?

Bars tretma s svetovanjem traja do 2 uri.

Svetovanje vsebuje pogovor, da se osvetlijo mesta, ki vam povzročajo težave ali kjer imate blokade. Z uporabo Access energijskih orodij te energijske vzorce hitreje odklenemo in globje očistimo.

1x bars tretma: 100€

3x bars tretma: 1 bars tretma brezplačno

5x bars tretma: 2 bars tretmaja brezplačno

Kontaktiraj me

Magdalena Jankovec s.p.
Dobovlje 6
1230 Domžale

Telefon: 041 626 720
Email: magdalenadobovlje@gmail.com

Delovni čas: obisk po dogovoru

TRR IBAN: SI56 0201 1009 2107 528
Račun je odprt pri NLB banki. Nisem davčni zavezanec.

Prijavni obrazec

    Povežimo se!