Če ne bi živel iz svojih prepričanj, omejitev, stisk, jeze, sodb ali bolečine, kdo bi bil?

Česa bi bil vse zmožen?

22. 2. Bars delavnica, pri meni doma

Dobovlje 6, Domžale, 9. – 17. ure,

Cena: 240 eur, ponavljanje delavnice 120 eur

Si predstavljaš, da bi v polnosti začel izkoriščati svojo energijo in vse v življenju ustvarjal z lahkotnostjo – tvoje odnose, služba, denar, telo,…? Predvsem, pa se začel zavedati, da vse kar se dogaja okoli tebe, ustvarjaš čisto sam?

Tako zavedanje, sem tudi sama začela doživljat, ko sem spoznala Access v letu 2015. Access BarsI® so še dodatno očistili in razgradili še vse tisto, kar sama prej nisem zmogla. 

Strahovi so izginili, moje zavedanje se je razširilo in moje življenje je postalo vse bolj lahkotno. Sama si kreiram življenje z vprašanji, kaj si želim in vse tiste omejitve, ki sem jih prej imela, jih ni več. Kako je lahko še boljše kot to?

 

Opis delavnice

Na delavnici se bomo naučili tretma z rahlim pritiskom 32 točk na glavi. S tem pritiskom se sprošča elektro magnetni naboj v naši glavi (omejitve, sodbe, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja). Z Access Barsi se znebiš omejitev, ki jih imaš glede denarja, odnosov, staranja, kreativnosti, upanja, idej, itd..

Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmaju se začnemo bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju, naša preteklost pa se v prihodnost ne projecira na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consiousness, pravi: “Po Access Bars® tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar bili na izvrstni masaži. V najboljšem primeru pa se bo vaše življenje spremenilo v nekaj veliko večjega od tega, kar ste si kdaj predstavljali.”

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Delavnico vodim: Magdalena Jankovec, Access Consciousness Bars facilitator, Body process facilitator & Facelift facilitator.

 

Osnovne informacije

Kraj: Dobovlje 6, 1230 Domžale
Datum: 22. februar 2020
Čas: 9h – 17h

Otroci od 15. do 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 120 EUR

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.

Cena delavnice: 240 EUR*

 Access Consciousness™ je zbirka orodij in tehnik, verbalnih in telesnih procesov, s katerimi spremenimo vse, kar v tej resničnosti za nas ne deluje.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

Za prijavo ali dodatni info:
Tel: 041 626 720
Mail: magdalenadobovlje@gmail.com

Kontaktiraj me

Magdalena Jankovec s.p.
Dobovlje 6
1230 Domžale

Telefon: 041 626 720
Email: magdalenadobovlje@gmail.com

Delovni čas: obisk po dogovoru

TRR IBAN: SI56 0201 1009 2107 528
Račun je odprt pri NLB banki. Nisem davčni zavezanec.

Prijavni obrazec