O meni
Magdalena Jakovec, ki jo večina pozna iz televizije, je intuitivna zdravilka z 40 letnimi izkušnjami. Njeno poslanstvo je, da dviguje zavest ljudi in jih na svojevrsten način osvešča in uči kako izbrati zase, da življenje živijo bolj lahkotno, radostno in veličastno in da poiščejo v sebi vse tisto kar iščejo zunaj sebe. Njen moto življenja je 'Živi in pusti živeti'.
 Je učiteljica in izvajalka Access Bars, telesnih procesov, energijskega facelift, izvajalka SOP terapij, intuitivna zdravilka, izvrstna učiteljica ThetaHealinga, učiteljica angelskih delavnic, izvajalka Tarota, maserka tui-na masaže in refleksologije, regresoterapevtka in še kaj. Ima neprecenljiv dar, uvid v biopolje človeka in zazna, katera pot je prava za rešitev težave ali bolezni. Njena mentorica je bila dr. Christine Page, ki je Magdaleno vzpodbujala na njeni poti po globljem znanju in napredku. Izobraževala se je tudi pri različnih tujih specialistih za področja človekove duševnosti.

Poznana je preko mej Slovenije, saj je njeno delo predvsem zelo profesionalno in polno topline. Rezultati so takojšnji. Sama pravi, da če bi moral nekdo k njej vedno znova prihajati, bi to torej pomenilo, da ona ni dober terapevt. Po vseh teh letih pa je Magdalena razvila tudi svojo tehniko zdravljenja.

Sodelovala je tudi interaktivnih oddajah, kjer  so se ljudje imeli možnost posvetovati z izkušenimi poznavalci astrologije, numerologije, jasnovidci itd…za različna področja njihovega življenja. Sodelovala je v oddaji Kosmika TV na programu Planet TV in TV Golica, v oddaji Astro TV na programu Kanala A.

Vodi delavnice, kjer slušatelje s svojim znanjem in karizmatičnem pristopom preprosto očara. Z začudenjem odkrivajo, še dolgo po koncu treninga, svoje skrite potenciale in moči za katere preprosto niso vedeli, da jih imajo.
 

Sodelovala je tudi interaktivnih oddajah, kjer so se ljudje imeli možnost posvetovati z izkušenimi poznavalci astrologije, numerologije, jasnovidci itd…za različna področja njihovega življenja. Trenutno jo lahko ujamete v oddaji Kosmika TV na programu Planet TV in TV Golica, sodelovala je pa tudi v oddaji Astro TV na programu Kanala A.
Galerija
 
 
Mediji o meni
 
 

Magdalena v medijih

Moj raj sredi gozda
Revija stanovanja reportaža, December 2014

Zdravilko in energoterapevtko Magdaleno poznamo številno slovenci, ki jim je že pomagala. nas pa je v svoje zavetje sredi gozda v Dobovljah nad Ihanom sprejela na enega imzed najbolj vročih in sporanih poletnih dni.

Z zdravljenem se Magdalena ukvarja že celih 23 let, zato je njeno ime domače številnim slovencem, ki so jo obiskali in začutili dobro energijo.
preveri več
Ozdravljata nas hvaležnost in odpuščanje
Revija AURA, December 2012

Pri zdravljenju s ponovno povezavo je posebno tudi to, da po terapiji <{>oživijo bolne človeške celice, saj je energija ponovne povezave živa energija.

Potem ko sprejmemo frekvenco ponovne povezave, začne telo nenehno utripati. Ta frekvenca je namreč izjemno močna, mislim da je čista kvantna energija.
preveri več
Ponovna povezava ali čudežno zdravljenje z energijami
Revija šesti čut, September 2011

Iščete notranje ravnovesje in hrepenite po osebnostnem in duhovnem napredku?
Tu je PONOVNA POVEZAVA - THE RECONNECTION!

PONOVNA POVEZAVA je novejši zdravilski pristop, ki presega vse, karkoli smo verjeli ali vedeli o naravnem zdravljenju z energijami.
preveri več
Piramida z zdravilno energijo
Revija Anja, 2011

V piramido po zdravlje in boljše počutje

Magdalena je znana tudi po tem, da ima na vrtu piramido, ki si jo je zamislila sama. "Sliko, kakšna bo piramida, sem dobila nekega dne na letalu." pripoveduje.

preveri več
Zdraviteljica Magdalena
Revija ASTROMAG, št. 5, junij 1997

Življenje je učenje, kadar trpimo se čistimo in razmišljamo o sebi.

Sporočilo bralcem revije ASTROMAG.

preveri več
Duhovnost ni plavanje v oblakih, ampak trdo delo
Revija HORUS, št. 7, maj 1997

Od tod gredo ljudje zagotovo drugačni, me prešine...

Nasmejan obraz in topla dlan mi zaželita dobrodoščico, ko vstopim v okusno opremljen prostor, poln prijetnih energij.

preveri več
 • Skupinske delavnice

 • KULINARIKA ENERGIJ - OTOK KRK - OMIŠALJ - 28.9.2017 ob 14:00 uri
 • Srečanje z Magdaleno v Dobovljah - 28.7.2017 ob 17:00 uri
 • Srečanje v Ilirski Bistrici - 12.4.2017 ob 17:00 uri
 • Srečanje z Magdaleno v Ljubljani - 5.10.2017 ob 17:00 uri
 • Srečanje z Magdaleno v Hrvatinih - 3.7.2017 ob 17:00 uri
 • Obveščanje

 • Bi bili radi obveščeni o novih delavnicah?
 • Kliknite tukaj in se prijavite na moj
 • seznam obveščanja.
 •  
 • Magdalena
Copyright © 2019 magdalena.si
Izvedba: limonet.si